På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår stora skolgård och vi värnar om våra betydelsefulla traditioner.

fredag 29 maj 2015

Månadsbrev juni


Månadsbrev Juni     

Hej därhemma!                                                              

Nu är det snart dags för ett efterlängtat sommarlov för våra elever. De sista två veckorna som är kvar kommer vi framförallt ägna åt att arbeta klart och slutföra påbörjade arbeten. Några roliga utflykter är det också inplanerat:

Fenomenmagasinet tisdag 2/6 (heldag)                                               

Vi samlas kl. 8.15 på skolgården för närvarokoll. Spårvagnen går 8.25. Därefter kommer vi att ta pendeltåget till Linköping och sedan buss till Gamla Linköping. På plats kommer vi att bjudas på en föreställning av pedagogerna på Fenomenmagsinet och sedan finns det tid för att gå omkring själv. Lunch kommer vi att äta i deras matsäcksrum. Eleverna ska ha med sig en lunchmatsäck och gärna en extrafrukt samt dryck. Kläder efter väder! Vi som åker med klassen är Maria och Fia.

Himpadagen torsdag 4/6 (heldag)                                               

Gemensam aktivitetsdag på Himmelstalund. Samling som vanligt i klassrummet 8.20. Vi är tillbaka till skolan ca klockan 13.30. Eleverna måste ha med sig lunchmatsäck (om man inte har valt skolans mat), frukt och extra dryck. Vill man också ta med sig en liten fika går det bra. Kläder efter väder! Tänk på att det brukar vara blåsigt på Himmelstalundsfältet så en extratröja kan vara bra även om dagen är solig och varm!

Folkparken fredag 5/6:

Vi åker till Folkparken och leker på förmiddagen! Om man vill får man ta med sig pengar till glass, max 20 kr. Lunch äter vi på skolan som vanligt!

När vi startat upp igen till hösten kommer inte allt att vara sig likt. Axel slutar hos oss och vi önskar honom lycka till på den nya skolan! Linn kommer i höst framförallt att arbeta i blivande fyror. Eva finns kvar som fritidspedagog i både blivande klass 3a+b då Jonas kommer att arbeta i den nya f-klassen. Vi byter klassrum med nuvarande klass 1 som håller till längst bort på Rubinen. När höstterminen startar torsdagen den 13 augusti är det ingången närmast bommen som ni går in igenom. Där kommer eleverna att ha sin hylla och klassrummet ligger i direkt anslutning.

 

Vi som har arbetat i klass 2A detta läsår tackar för ett gott samarbete under det gångna läsåret och önskar alla barn och föräldrar en jättehärlig sommar!

 

 

Juni

V 23             

Måndag         1                    Idrott inne (dans) Vikarie för Fia

Tisdag            2                    Utflykt till Fenomenmagasinet OBS! Samling kl. 8.15 på skolgården.     Kom ihåg matsäck!

 Onsdag          3                    Matteläxa

Torsdag         4                    Himpadagen. Kom ihåg matsäck!

Fredag           5                    Utflykt till Fokparken, fm

                                           

V 24             

Måndag         8                    Idrott ute (orientering). Vi tränar

                                            Inför avslutningen

Tisdag            9                    Axels dag

Onsdag          10                  Vi tömmer våra skåp! Ta med en

                                            Plastpåse/papperskasse

                                            Avslutning på skolgården kl. 18-19. Därefter sommarlov!              

                                                                

    Grattis! 

  Alva 9 år den 24/6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar