På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår stora skolgård och vi värnar om våra betydelsefulla traditioner.

fredag 15 januari 2016

Månads brev januari


Hej!


Välkomna tillbaka till en ny termin! Vi hoppas att ni alla har haft en härlig julledighet och en bra start på det nya året! Återigen tackar vi så hemskt mycket för den fina julgåvan som vi fick från er alla!

Denna termin innebär inga större förändringar utan det mesta är sig likt. Den största förändringen är att eleverna har textilslöjd med Åsa denna termin. Igår hade de sin första lektion och då fick de träna på flätteknik. Senare i vår är det dags för de nationella proven i svenska och matematik. Vecka 11 drar vi igång och senast vecka 20 ska alla prov vara genomförda.

Inom kort kommer en inbjudan till vårterminens utvecklingssamtal. Samtalen kommer att äga rum under vecka 5, 6 och 7.

Vi kommer även under vårterminen att besöka biblioteket en gång i månaden. Första besöket blir nu på fredag. Vi går efter lunch och är tillbaka till 13.30.

Eftersom eleverna genom undervisningen ska utveckla förmågan att vistas i utemiljöer och naturen under olika årstider och få förståelse för värdet av ett aktivt friluftsliv ska vi på idrotten åka skridskor. Fredagen den 22 januari åker grupp 2 tillsammans med Fia och Eva till Bollspelaren för att åka skridskor hela förmiddagen. Vi samlas kl.8.20 utanför skolans entré för att åka med spårvagnen. Vi kommer tillbaka till skolan så vi kan äta lunch som vanligt. Barnen behöver ha med sig skridskor och hjälm. De får även ta med sig en liten matsäck, t.ex. frukt eller en smörgås samt något att dricka. Grupp 1 är kvar på skolan och har lektioner i klassrummet. Fredagen den 29 januari åker grupp 1 skridskor och grupp 2 har lektioner i klassrummet. Ni som saknar skridskor (eller hjälm) kan fråga någon i den andra gruppen om ni kan låna. Om det inte löser sig hör ni av er till oss i god tid, så vi kan hjälpa till att försöka fixa.

 
Glada hälsningar från Maria, Fia och Eva

 
JANUARI

V 2

Måndag   11        

Tisdag     12       

Onsdag    13

Torsdag    14        Nya läxor ges ut!

Fredag     15        Idrott

Biblioteket

 
V3


Måndag   18        Simundervisning för de som blivit erbjudna! (Ta med

badkläder, handduk och lås)


Tisdag     19        Matteläxa, veckans mening, läsläxa

Onsdag    20

Torsdag    21

Fredag     22        Grupp 2 åker skridskor! Sam, Folke, Harry, Lilly, Norah,

                   Dalija, Alva, Tilde och Owen)

 

V4

Måndag   25        Simundervisning för de som blivit erbjudna! (Ta med

badkläder, handduk och lås)

 

Tisdag     26        Matteläxa, veckans mening, läsläxa

Onsdag    27       

Torsdag    28

Fredag     29        Grupp 1 åker skridskor! Simon, Edvin, Neo,

Stellan, Emina, Lisa, Evelina, Wilma och Felicia

                   Nytt månadsbrev

 

 

 

 

 

                                                                                               


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar