På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår personalgrupp med god kompetens och behörighet. Vi är även stolta över vår stora skolgård som ger en inbjudande utemiljö som vi använder både för lek och undervisning.


fredag 3 februari 2023

Diamantens fritidshem inför v.6

 

Hej!

Dags för fredag igen och den avslutar vi med att snön har kommit på återbesök, härligt med vinterlek för alla elever tycker vi! J. Under veckan som gått har några elever i år 1 fortsatt att jobba med sina lärandemål och varit i ateljén och skapat fina bilder i olika målarfärger, och några har också spelat olika spel tillsammans. Förskoleklass har varit på utflykt i Pryssgårdsparken, haft många roliga lekstunder ute på gården och en del har också börjat använda sig av våra chromebooks som vi har tillgång till på fritids. Nästa vecka kör vi också äntligen igång med våra ”mello-veckor” som många av våra elever ser fram emot!

 

Här kommer planeringen för vecka 6.

Måndag: F-klass går till Pryssgårdsparken efter mellanmålet och är tillbaka på skolan ca 15.45. År 1 har innedag med samling/lekstund och de som vill får göra alla hjärtans dag pyssel.

Tisdag: F-klass har innedag med samling och de som vill får göra alla hjärtans dag skapande/målarbilder/använda chromebooks eller ha lekstund. År 1 går inte till skogen idag utan kommer stanna kvar på skolan. De har innedag och nedvarvning med film, (eftersom de haft friluftsdag under förmiddagen och åkt skridskor tänker vi att de är trötta och behöver en lugnare eftermiddag).

Onsdag: F-klass har innedag med samling och de som vill får göra alla hjärtans dag skapande/använda chromebooks eller ha lekstund. År 1 har utelek på skolgården och lodjuren har fritidsidrott i idrottshallen.

Torsdag: F-klass har utelek på skolgården direkt efter mellanmålet och sedan har Dinosaurierna fritidsidrott och pumorna är kvar ute på gården. År 1 har innedag med samling/lekstund och de som vill får göra alla hjärtans dag pyssel.

Fredag: Lekstund eller gemensam aktivitet för de som vill: Bingo J.

 

 Trevlig helg!

Önskar vi på Diamantens fritidshem.

  

Om ni vill kontakta oss på fritids via mail så är våra mailadresser:

jenny.holmgren@norrkoping.se

johanna1.larsson@norrkoping.se 

anna.brorsson@norrkoping.se 

jennifer.siren@norrkoping.se

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar