På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår personalgrupp med god kompetens och behörighet. Vi är även stolta över vår stora skolgård som ger en inbjudande utemiljö som vi använder både för lek och undervisning.


fredag 24 september 2021

Förskoleklass vecka 39

 Veckobrev vecka 39

Måndag

    27/9



Tisdag

28/9


Hajarna idrott -  innegympaskor med!

Onsdag

29/9


Diamanterna idrott - innegympaskor med!

Torsdag

30/9


Pryssgårdsparken

Fredag 

1/10


Fredagskul


Hej på er!

Vad fort veckorna går, redan fredag igen! Utvecklingssamtalen har rullat igång och det har varit trevligt att få sitta ner tillsammans med er och era barn! Vi ser fram emot fler samtal under vecka 39.

Under veckan som gått har vi i svenskan läst dikt, skrivit dagbok och jobbat med att dela upp meningar i ord, övat på att beskriva en sak för kompisarna utan att säga vad det är samt sett livet i bokstavslandet.

I matematiken har vi jobbat vidare med mönster. Vi har sett film om Matilda och filurerna igen vilket var väldigt uppskattat! Vi har dessutom hunnit med att spela olika mattespel.

I arbetet med temat har vi gjort lövtryck, skapat olika träd av toalettrullar och gjort reliefer av löv. 

Vi kommer under vecka 39 kommer vi att arbeta lite med teknik. Vi kommer att fundera kring vad teknik är, var vi kan hitta det i klassrummet, på skolgården och hemma och vi kommer också att tillverka egna vindsnurror som vi kan använda ute i höstblåsten :)


På måndag hälsar vi vår nya elev Kitty välkommen till gula gruppen! Alla är spända på den nya flickan som ska börja och vi tänker på att ta lite extra hand om henne under de första veckorna. 


Viktig information 

Vi påminner om att anmäla frånvaro via länken till IST och till fritidshemmet om ert barn har plats där. Detta görs senast kl. 07:40 på morgonen och varje dag och gäller både sjukdom och läkarbesök. 




Viktiga datum 

studiedagar - skolan stängd 7/10 samt 8/10 fritids har öppet! 

höstlov vecka 44 - ingen skola men fritids har öppet. 


Behöver ni kontakta oss i förskoleklass så nås vi på mail: 

karin.hoglander@norrkoping.se 

maria.appelfeldt@norrkoping.se 

annbritt.olofsson@norrkoping.se 

eller på telefonnummer: 072-254 37 56 




Trevlig helg! önskar Karin, Mia, Ann-Britt, Jenny och Ebba


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar