På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår personalgrupp med god kompetens och behörighet. Vi är även stolta över vår stora skolgård som ger en inbjudande utemiljö som vi använder både för lek och undervisning.


fredag 8 december 2023

 Förskoleklass v.50

Hej!

Så härligt med mera snö! ⛄ Barnen har roligt i backen och på skolgården, där man bygger snögubbar och snöigloos. Ta gärna med något att åka på. Kom ihåg hjälm och att namnmärka åkdonet.

Den här veckan har vi bl.a. tränat på julsånger, öppnat vår kalender från Naturhistoriska riksmuseet. Där får man gissa på ett rim om ett djur och sedan får vi lära oss mer om det djuret, genom att titta på en lite film. Vi har julpysslat och varit i idrottssalen och där det lektes Sprattelgubbekull och Akta svansen. Barnen var engagerade och tyckte det var roligt!

Veckans avslutades med att vi uppmärksammade Nobeldagen. 🌟🌟🌟 Vi fick lära oss lite om vem Alfred Nobel var och vad han uppfunnit. Barnen fick göra ett litet arbete och sedan fick alla en egen "guldmedalj" att hänga runt halsen, för ett gott arbete i skolan. I matsalen var det fint dukat och vi serverades extra god mat.

På onsdag nästa vecka går vi på skolan till kyrkan och lyssnar på när Åk 4 sjunger Luciasånger för oss.

Julavslutning 🎅

Den 19/12 är det avslutning. Den är endast för elever och personal. Vi börjar som vanligt 8.10 och samlas då i klassrummet. Avslutningen kommer att vara i idrottssalen kl.8.20-9.15. Har man inte plats på fritids denna dag så slutar man 9.15. Ett program för avslutningen kommer att läggas ut på bloggen snart.

Trevlig helg! 🌲🌲🌲🌲🌲

Annbritt och Mia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar