På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår personalgrupp med god kompetens och behörighet. Vi är även stolta över vår stora skolgård som ger en inbjudande utemiljö som vi använder både för lek och undervisning.


fredag 15 december 2023

 Förskoleklass v.51

Den här veckan har det varit full fart fram mot jullovet. Vi har jobbat klart med en del arbeten men även hunnit med en hel del pyssel. Vi har gått på en tomtepromenad där vi fick leta efter ett antal tomtar. I onsdags fick vi se på  fyrornas fina Lucia tåg i Eneby Kyrka. Idag har vi pysslat hela förmiddagen och efter lunch hade vi en mysig stund tillsammans med film. Vi har just nu ganska många barn sjuka så vi hoppas på att de snart är tillbaka och får ha en härlig jul ! På måndag kommer vi städa i våra klassrum, lådor och hyllor och vi vill gärna att ni föräldrar plockar hem saker som ligger på hyllan








Julavslutning: Tisdagen den 19 december

Skolan startar kl 08.10 med samling i klassrummet. Kl.08.30-9.00 är det julavslutning i idrottshallen och därefter önskar vi varandra ett skönt jullov i klassrummet till klockan 9.15. därefter är det fritids för de som anmält omsorg.


Kvarglömda kläder: Måndag och tisdag v.51 kommer det ligga upphittade kläder på ett bord vid huvudentrén och på fritidshemmet. Kom och ta en titt ifall ni saknar något!
Viktiga datum:


8/1 Studiedag. Fritidshemmet stängt.
9/1 Skolan börjar kl.8.10. Vi ses i klassrummet!


Från nästa termin så kommer vi att maila ut vårt veckobrev istället och vi kommer inte använda bloggen fortsättningsvis.

Trevlig 3dje advent önskar AnnBritt och Mia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar