På Kyrkskolan arbetar vi för att alla elever ska trivas, känna sig trygga och uppnå goda resultat. Vi är stolta över vår personalgrupp med god kompetens och behörighet. Vi är även stolta över vår stora skolgård som ger en inbjudande utemiljö som vi använder både för lek och undervisning.


fredag 15 december 2023

Vecka 51: åk 2

 


Veckobrev 51

Måndag 

18/12

Julpyssel och filmmys

Tisdag 

19/12

Julavslutning för eleverna kl. 8:15-9:15.


Hej!

Nu väntar ett välförtjänt jullov för våra fina elever i årskurs 2. Som de har kämpat och jobbat på! På tisdag är det avslutning i Kyrkskolans idrottssal. Det är bara för elever och personal. Vi samlas i klassrummet som vanligt 8:10. Efter avslutningen i idrottssalen samlas vi i klassrummet igen för att önska varandra en god jul. 9:15 är det fritids för de som har anmält omsorgsbehov.

Svenska

Vi har ägnat veckan åt att jobba klart i våra arbetsböcker, häften och stenciler.

2A har haft lite otur med våra inplanerade biblioteksbesök då personalen på biblioteket har blivit sjuka. Anna på Eneby bibliotek har lånat om alla böcker och nya besök, med bokprat,  är inplanerade till terminsstarten. Vill man själv lämna tillbaka böckerna så går det naturligtvis bra.

Matematik

Vi har repeterat division och bråk samt haft bedömning på kapitel 5. Eleverna har också arbetat med repetitionssidorna som är sist i matteboken. 

Engelska

Vi har börjat med ett nytt kapitel som heter Body. Nya ord att lära sig uttala och stava är; ear, eye, head, hair, leg, foot, arm, hand, mouth och nose.

Veckans grej

“Från liten och grå till stor och röd” är ingen mindre än jultomten. Det var många som gissade rätt!

Nu önskar vi alla elever och föräldrar en riktigt 

GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!









Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

Maria maria2.gustafsson@norrkoping.se 

Karin karin.hoglanderwiberg@norrkoping.se


Trevlig tredje advent önskar

 Karin, Maria, Jenny, Jennifer, Patrik och Casper 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar